Lister Logo Op Trui Fortræffeligt

Lister Logo Op Trui Fortræffeligt. 70% katoen / 30% polyester. We leggen het je uit, maar een waarschuwing, het is een hele hoop. Druk op 'nu ontwerpen' om een product te kiezen. Sweater met tekst of logo laten maken.

3715161

Her 3715161

Zorg daarnaast voor een goed contrast tussen de kleur van je logo of andere opdruk en de kleur van het shirt. Nadat je gekozen hebt kies een kleur en begin met ontwerpen. Bij textieldrukshop.nl laat je een trui, vest of ander kledingstuk op een professionele manier bedrukken. Een trui laten bedrukken met eigen ontwerp of logo?

Als je wilt kun je nog een slogan of andere tekst zoals een naam toevoegen.

De crew neck is ribgebreid, net zoals de manchetten en zoom. Logo op je borst of een slogan op je rug? De crew neck is ribgebreid, net zoals de manchetten en zoom. Kleding met een bedrijfslogo zorgt voor een extra professionele uitstraling. Maak online een ontwerp en kies voor een trui … 70% katoen / 30% polyester.

3715161

Kies voor een kleur die bij jou en het bedrijf past... Nadat je gekozen hebt kies een kleur en begin met ontwerpen. Hoogreliëf opdruk logo op voorkant. De crew neck is ribgebreid, net zoals de manchetten en zoom. Pigment opdruk logo op achterkant.. Kleding met een bedrijfslogo zorgt voor een extra professionele uitstraling.

Popular posts from this blog

Idéer 55+ Grand Master Logo Ff

119+ Logo Kwai

72 Flamin Hot Funyuns Logo